groente & fruit thuisbezorgd
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bestel uw groente en fruit voor 12 uur, dan worden deze dezelfde dag nog bezorgd!

Wij bezorgen onze producten doorgaans tussen 16.00u en 18.00u.

Bedrijfsfruit

Wilt u investeren in de gezonde voeding van uw kantoor medewerkers? Vers en Gezond biedt ook pakketten bedrijfsfruit, speciaal voor op het werk of op kantoor. Bestel uw bedrijfsfruit daarom vandaag nog en geef uw kantoor extra kleur met een goedgevulde fruitschaal. U zult zien dat het fruit een glimlach op iedereen's gezicht tovert.

Bedrijfsfruit: zo uitgebreid als u het wilt

Het pakket bestaat uit minimaal 5 verschillende smaakvolle fruitsoorten, afhankelijk van het seizoen. Van winterse mandarijntjes, tot zoete appels. Natuurlijk van de beste kwaliteit. En wilt u uw medewerkers op het kantoor extra verwennen? Naast bedrijfsfruit is er nog veel meer toe te voegen aan het pakket. Wat dacht u van snoeptomaatjes? Of een fles verse jus? U kunt kiezen uit onderstaande pakketten en laat uzelf verrassen door ons heerlijke fruit op uw werkplek.

Heerlijk fruit voor op het werk

Hieronder vindt u onze pakketten voor het fruit voor uw bedrijf. Deze zijn slechts een indicatie, afhankelijk van het aantal medewerkers en budget stellen wij een pakket voor u samen. Voor vragen en/of advies nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen via info@versengezond.nl.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.